EXCURSIÓ A CASTELLÓ D’EMPURIES AMB ESMORZAR SARDINADA I DINAR A LLANÇÁ.

Apreciat Soci/a.:
Englobada dins les activitats del nostre 40è Aniversari, us oferim per al Dijous 28 d’abril, aquesta inoblidable excursió a Castelló d’Empuries amb visita guiada. Gaudirem d´un esmorzar sardinada a l´aire lliure a la típica localitat de Llançá. El dinar serà al Restaurant Beri, amb un menú de Festa Major per gaudir-lo tots junts.

Apreciado Socio/a.:
Englobada dentro de las actividades de nuestro 40º Aniversario, te ofrecemos para el Jueves 28 de abril, esta inolvidable excursión a Castelló d’Empuries con visita guiada. Disfrutaremos de un desayuno sardinada al aire libre en la típica localidad de Llançá. La comida será en el Restaurante Beri, con un menú de Fiesta Mayor para disfrutarlo todos juntos.

Check Also

Excursión a Banyoles

Visita al lago de Banyoles (Girona) el próximo día 26 de octubre. Venta tickets: Miércoles …